Антиалергенна прахосмукачка с воден филтър First Austria FA-5546-3 (Ревю)

Антиалергенна прахосмукачка с воден филтър First Austria FA-5546-3 (Ревю)

Прахосмукачка First Austria FA-5546-3 с нова иновативна филтърна система Turbo Water и двоен филтър за вода

В тази статия ще направим максимално подробно ревю на най-желаната през последните години прахосмукачка с воден филтър First Austria FA-5546-3. Марката TZS First Austria предлага широка гама от качествени уреди за дома от 1994 г. Тя се характеризира с достъпни цени и атрактивен дизайн за вашия дом. TZS First Austria иска да гарантира, че всеки може да си позволи качество на изгодна цена.

Предимства

Ефективност на почистване

Този модел притежава висока ефективност на почистване и мощност от 1400 W. С нея можете да почистите всички подове в дома си и да премахнете различни прахови частици, полени и алергени от килими и тапицерия, които се отлагат чрез иновативен воден филтър.

Функционален дизайн

Получавате модерна почистваща машина с елегантен дизайн в червено или сиво – прахосмукачката премахва замърсяванията от дървените подове, идеална е за почистване на килими и изисква малко място за съхранение.

Удобно и лесно

Уредът може да се използва, както като прахосмукачка за сухо почистване, така и за мокро почистване. Различните приставки са подходящи за почистване на тапицерия на дивани, седалки на кола и отстраняване на косми от домашни любимци.

Удобно и лесно използване на прахосмукачка с воден филтър

Иновативен воден филтър

Прахосмукачка с воден филтър First Austria FA-5546-3-RE има силна засмукваща мощност и премахва не само праха от текстила, но и най-малките частици като акари и бактерии, които не се връщат отново в стаята при изтупване на обикновените прахосмукачки с торба.

Цена на уреда

Средната цена на продукта за функционалностите, които предлага е без алтернатива съотношение цена/качество. Към днешна дата тя варира между 160 до 200 лв. в зависимост от това дали уредът е в промоция или не. Подобна мощност и качество трудно може да се намери сред конкурентите на модела.

Подробни характеристики на модела

– Голяма мощност от 1400W
– Стандартно захранване: 230V/ 50 Hz
– Подходяща за сухо и мокро почистване (смучене на течности от повърхности)
– Иновативна технология „Cyclon“
– Нова иновативна филтърна система Turbo Water и двоен филтър за вода
– Функция „Продухване“
– Бавен старт
– Телескопична метална тръба
– Защитен ключ-автоматично изключване, когато водата достигне максимален обем
– Капацитет на контейнера от 6 литра
– Аксесоари: метална четка за под, четка за мебели и ъгли
– Ниво на шум ≤78dB(A)
– Тегло 7.7 кг
– Дължина на кабел: 5 метра
– Размери: 53 х 36 х 36 см

Вашият коментар