Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка)

Поръчаните стоки се доставят в срок от 1 до 3 работни дни, след потвърдена наличност.

Посочените срокове се прилагат съобразно обявени графици за отдалечени населени места и официални празнични дни, когато не се извършват доставки от куриерските фирми.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.
Продуктите, които Вие ще получите, са застраховани до момента на получаване, чисто нови и в оригинална опаковка.

Стоката се предава срещу подпис. Получателят преглежда пратката пред куриера за транспортен дефект /счупване или одраскване/. Ако се установи такъв, незабавно се изготвя констативен протокол за увредена пратка съвместно с куриера. Към уреда трябва да намерите:
– гаранционна карта (тя е залепена в плик, върху опаковката на уреда или е вътре в опаковката);
– касова бележка, издадена от куриерската служба при плащане в брой при наложен платеж под формата на „Разписка за пощенски превод*;
– фактура (в случай, че сте пожелали) – можете да я намерите в електронната си поща.

При невъзможност получателят да бъде намерен на посочения адрес за доставка, лицето, извършващо доставка, оставя съобщение с телефон за контакт, на който получателят следва да се обади за уточнение на втори опит за доставка.

HomeArena.bg предоставя на ползвателя стока с гаранция, не по-малко от 2 /две/години. Гаранционният сертификат на предлаганите изделия е издаден директно от производителя! За всякакви въпроси може да се свържете с оторизирания сервиз във Вашия град.

Потребителят по смисъла на ЗЗП, има 14 дни право на връщане при онлайн пазаруване, съгласно „Общи условия“ .
*разписката за пощенски паричен превод (съгласно чл. 3, ал. 1 от Наредба № Н-18 от Министерството на финансите), служи за отчитане на продажби на стоки или услуги, както касова бележка.

Плащане банков път

За да платите по банков път е нужно да направите банков превод по следната банкова сметка:
Принткод ЕООД
BG26PRCB92301048883915
ПроКредит Банк (България) ЕАД

В основанието за плащане посочете номера на направената поръчка, който можете да намерите в получения e-mail за завършена поръчка или в историята на направени поръчки във Вашия профил в HomeArena.bg.

Моля да направите справка в своята банка за евентуални допълнителни такси, които биха могли да бъдат начислени при онлайн плащания или банкови преводи, както и при обмяна на валута, свързана с извършваните транзакции. Такива допълнителни разходи се заплащат от Вас.

При плащане по банков път стоката се изпраща след отразяване на банковия превод в нашата сметка или при предоставяне на платежно нареждане от страна на клиента.