Топ 5 на най-добрите кафемашини под 200 лв.

Топ 5 на най-добрите кафемашини под 200 лв.

За много от нас, сутрешното кафе е определящ фактор за протичането на остатъка от деня.

Навярно сте на мнение, че предпочитанията към конкретно кафе са въпрос на индивидуален вкус, но и най-любимата Ви марка кафе може да не оправдае очакванията Ви и да останете разочаровани, ако напитката не е приготвена в добра кафемашина.

В тази връзка сме Ви подготвили една страхотна класация на 5-те най-добри кафемашини, които струват по-малко от 200 лв. – страхотна покупка за дома или офиса, която не утежнява бюджета и едновременно с това прави сутрините по-ароматни и вкусни!

Кафемашини под 200 лв.

Еспресо машина Rohnson R-982

Кафемашината на Rohnson определено е едно много добро попадение, което ще Ви впечатли не само с възможности, но и с дизайн. Иноксовите и детайли я превръщат в истинско бижу за всяка кухня, а и за всеки съвременен офис.

Нейната помпа с 20 бара налягане гарантира перфектно екстрахиране на кафето и резултатите са плътна, ароматна напитка със страхотен пухкав и едновременно с това умерено обемист каймак.

Парната дюза Ви дава възможност бързо и лесно да си приготвите чай или просто гореща вода, а прозрачният и резервоар с вместимост 1600 мл. Ви улеснява да виждате постоянно, какво е нивото на водата. Rohnson R-982 е наистина чудесна в своя ценови клас кафемашини!

Еспресо машина Diplomat EQ20

Стилна, компактна и функционална – Diplomat EQ20 е идеалната кафемашина за ценителите на ароматното кафе. Тя предлага приготвяне не само на деликатно кафе, но и на вкусно капучино, така че със сигурност може да отговори на индивидуалните предпочитания на всеки съвременен човек. Помпата и е с високо налягане и благодарение на това Diplomat EQ20 приготвя страхотни напитки, които имат уникален вкус и аромат. Еспресо машината на Diplomat има и парна дюза, с която бързо може да си приготвите чай или друга напитка с гореща вода. Освен това, кафемашината със сигурност ще пасне на всяка кухня, тъй като не заема много място и има иновативен, модерен дизайн. Още страхотни идеи за дома.

Еспресо машина Arielli KM501B

Изключителна находка за любителите на ретро дизайна! От Arielli този път наистина са се постарали и с този модел предлагат на потребителите една изключителна кафемашина, която комбинира в себе си ретро стил и съвременни функции. Мощността от 1100W и помпата с 15 бара налягане гарантират бързо загряване и качествено извличане на кафето, което Ви спестява време и в резултат Ви дава вкусно кафе, което ще превърне сутринта Ви в истинско удоволствие. Водният и резервоар е прозрачен с вместимост от 1250 мл и едновременно с това е подвижен, което улеснява пълненето му. Прекрасен избор от много кафемашини, които предлага HomeArena.bg.

Комбинирана кафемашина Zephyr ZP 1171 K

За тази кафемашина можем съвсем спокойно да твърдим, че е уред, който наистина би могъл да задоволи претенциите на всеки един човек, тъй като дава възможност както за приготвяне на мляно кафе, така и на кафе от капсули. Но това не е всичко! Zephyr ZP 1171 K е съвместима както с капсули на Dolce Gusto, така и с капсули на Lavazza Blue, а за мляно кафе има и единична, и двойна цедка – така можете да си приготвите 1 или 2 кафета. Най-хубавото е, че всички тези функции са събрани в един наистина компактен уред – 11.5 см ширина и 25.5 см височина, и затова може да се събере и в най-тесните пространства. Малкият размер на машината не я ограничава технически по никакъв начин – тя е и мощна (1450W), и помпата и е с високо налягане – цели 19 бара. И за финал – машината разполага с вградена система за пестене на енергия. Тя автоматично влиза в енергоспестяващ режим, след като не работи в продължение на 15 минути, като така допринася за намаляване на консумацията на електроенергия. Така без излишни усилия ще може да се спестят пари от бюджета на домакинството.

Еспресо машина Cecotec 1503 Espresso 20 Tradizionale

Това е една кафемашина, която впечатлява с цена, дизайн и технически характеристики, а какво повече можем да желаем от това? Тя е мощна – 850W и помпата и работи с налягане от 20 бара, като по този начин кафето се получава ароматно и има плътен каймак. Кафемашини с марката Cecotec са снабдени с индикатори за всяка функция, като това улеснява потребителите изключително много. Още едно предимство на този уред, което е огромен фактор за качеството на приготвеното кафе е, че тя има повърхност, върху която чашите се затоплят и така кафето попада директно в топла чаша!

Вашият коментар