Връщане на стоки

В HomeArena.bg както пазаруването, така и връщането и замяната е лесно, бързо и удобно. В случай, че искате да върнете закупен от Вас продукт, можете да го направите в рамките на 14 дни от датата на получаването му.

Адрес за връщане:

Принткод ЕООД
0876 87 21 22
офис на Еконт, София Слатина, ул. „Иван Димитров-Куклата“ №15

Какви са условията и каква е процедурата? Може да откриете информация за всичко това по-долу:

На основание чл. 50 от ЗЗП потребителят има право да върне поръчания уред в срок от 14 дни след получаването, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка.

На какви условия трябва да отговаря продуктът, който искате да върнете?

Връщане на продукт може да бъде осъществено, ако той е в състоянието, в което е получен, в това число – оригинална опаковка и всички съпътстващи аксесоари (ако има такива).

Стоката следва да бъде върната в оригинална опаковка в нейната цялост, пълна окомплектовка с придружаващата я документация и без увреждания, във вида в който е получена.

Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощени лица или които са умишлено повредени, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/електрически шокове).

Продуктът трябва да бъдат върнат в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи, с които е доставен продуктът.

Уреди за лична грижа (епилатори, електрически четки за зъби, самобръсначки и др.), дребна бяла техника и малки електроуреди за кухня, кафемашини и други не подлежат на връщане, в случай, че са използвани.

Кой поема транспортните разходи при връщане на продукт?

В случаите, в които полученият продукт отговаря на посоченото в сайта и не е дефектен, транспортните разходи са за сметка на клиента. В обратния случай, когато продуктът е с наличен дефект или цялостта му е нарушена (липсват части, аксесоари и др.), транспортните разходи са за сметка на HomeArena.bg. Когато клиентът желае да замени даден продукт с друг, без той да е дефектен, транспортните разходи и за двете посоки се поемат от него.

Подлежат ли разопакованите продукти на връщане?

Да, разопакованите продукти се ползват със същите права, като стандартните продукти, предлагани в сайта на HomeArena.bg.

В какъв срок следва да бъде възстановена сумата, заплатена за даден продукт?

HomeArena.bg ще Ви възстанови заплатената за даден продукт сума не по-късно от 30 дни след получаването на продукта обратно в нашия склад по банков път.

Адрес за връщане:

Принткод ЕООД
офис на Еконт, София Слатина, ул. „Иван Димитров-Куклата“ №15
0876 87 21 22
office@homearena.bg

Моля, попълнете необходимата информация за Вас и вашата поръчка.

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

Приложение № 6 към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗЗП